Afholdte arrangementer i 2023

Medlemsmøde i Odense

Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 11:00

Medlemsmøde i Odense

Det efterhånden traditionsrige årlige møde i Odense blev igen afviklet i Sanderum Kirkes Sognegård, takket være vores medlem i Odense, Finn Andersen og hans hustru Jette.

 

I forhold til det planlagte cirka-program blev der byttet lidt om, således at mødet startede med det annoncerede foredrag om Ærøfærgerne.

 

Teknisk chef ved Ærøfærgerne, Svend Åge Korup, fortalte meget informativt og spændende om de erfaringer, man havde gjort sig med el- færgen ”Ellen” , og i det hele taget om den udvikling, der er sket, hvad angår muligheden for at benytte sig af el-færger i fremtiden.

 

Svend Åge Korup causerede efterfølgende over rederiets hovedrute Ærøskøbing-Svendborg og hele den diskussion, som pågår omkring bygningen af nye (el-)færger til denne rute. Bl.a. fik vi set tegninger af en fremtidig færge (dobbelt-ender), som den eventuelt kunne komme til at se ud.

 

Efter frokost med kaffe og æblekage var der tid til hyggeligt samvær, billedbytning, køb/salg af færgeeffekter, fremvisning af færgemodeller, etc.

 

Alt i alt et rigtigt hyggeligt møde, som havde 31 deltagere.

Jens Bolt